Hestevognskørsel


På Øbjerggaard har vi heste af racen Tinker, det er en sort og hvid broget hest med et imponerende udtryk, som vi bruger til hestevognskørsel, vi tilbyder derfor hestevognskørsel i forbindelse med de fleste arrangementer, der afholdes her på Øbjerggaard.

Bryllup – afholder I jeres bryllup på Øbjerggaard, er det en mulighed, at blive hentet i hestevogn ved kirken, som en del af jeres aftale, det er også muligt på dagen, at få en tur rundt i det naturskønne område omkring Øbjerggaard.

Selskab/arrangement med hestevognskørsel – har I et ønske om at komme ud og køre i hestevogn under jeres selskab/arrangement på Øbjerggaard, kan dette også arrangeres. På turen rundt i det naturskønne område med udsigt over Helnæsbugten, er det muligt at have 6-8 pers. med pr. tur.

Naturoplevelse i hestevogn – fra d. 1.4 til d. 1.10, er det muligt at booke en tur i hestevogn, der efterfølges af frokost på Øbjerggaard.
Turen vil være af ca. 1 times varighed, hvor vi vil køre rundt i områdets flotte og skønne natur. Når turen er over, vil der på Øbjerggaard stå en dejlig frokost klar til jer.